Speciaalbier op je bruiloft

Bij een bruiloft hoort natuurlijk bier. Maar zo’n mooi feest verdient volgens ons meer dan het standaard pils. In dit blog vertellen wij 2 opties die je hebt als speciaalbierliefhebber bij een bruiloft of ander soort feest.

Zelf bier laten brouwen

Wat is er nu mooier dan een limited edition speciaalbier voor je bruiloft? Er zijn diverse opties om zelf bier te laten brouwen zodat je dit op je bruiloft kunt serveren. Hiervoor zijn verschillende opties. Je kunt alles uitbesteden, of je kunt betrokken zijn bij het ontwikkelen van een recept. Bij dit soort speciale brouwsels is de afname vaak minimaal 400 liter, het is goed om daar rekening mee te houden.

Een uniek speciaalbier laten brouwen kan onder andere bij Brouwerij Sterck. Bij Brouwerij Opener kan je bijvoorbeeld ook zelf een etiket of kroonkurk ontwerpen zodat dit helemaal kan afgestemd worden op het bruiloftsthema.

Speciaalbier als bedankje

Een trouwfoto als bedankje is natuurlijk leuk, maar veel mooier is een mooie fles speciaalbier met een zelf ontworpen etiket. Via de website van Holland Craft Beer kan je zelf een etiket ontwerpen en laten plakken op een bekend speciaalbier. Ideaal om mee te geven, want na het opdrinken heeft je gast alsnog een leuk aandenken door de fles.

Gerelateerde blogs

december 20, 2023

Biertips voor Oud en Nieuw

december 20, 2023

Romantische bierpakketten: 5 tips voor Valentijn

december 20, 2023

4 biertips voor Valentijn