Goedkoop speciaalbier supermarkten

Er zijn tegenwoordig steeds meer bierwinkels en slijterijen te vinden waar je prachtige bieren kunt kopen. Wat ons betreft een mooie ontwikkeling, alleen soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarnaast hebben veel van deze exclusieve bieren een pittig prijskaartje, waardoor je ook niet ongelimiteerd van bieren kunt genieten.

Wat ons betreft tijd om een stapje terug te doen en eens te kijken welke ‘gewone speciaalbieren’ de supermarkt heeft staan die je snel over het hoofd ziet. In deze blog een overzicht van supermarktbieren die voor een kleine prijs te koop zijn. Om het vooroordeel van goedkoop bier is slecht bier voor te zijn laten we per bier ook de Untappd score zien zodat je weet wat je kan verwachten.

In onderstaande tabel staat een lijst met bieren waarvan de prijs per fles lager dan €1,1 is. Laat je eens verrassen door een iets minder populair, maar zeker niet verkeerd bier. Zoals je kunt zien scoort met name het huisbier van Lidl (Gerardus) goed. Mooie gelegenheid om daar eens langs te gaan voor wat speciaalbier. Helaas is dit bier alleen verkrijgbaar per sixpack. Dat geeft dan wel weer genoeg gelegenheid om het bier goed te proeven of met vrienden te delen.

Bier Supermarkt Bierstijl Untappd score
Dors IPA Jumbo IPA 3.15
Dors Tripel Jumbo Tripel 3.13
Dors Blond Jumbo Blond 3.02
Dors Weizen Jumbo Weizen 3.11
Gerardus Blond Lidl Blond 3.36
Gerardus Dubbel Lidl Dubbel 3.30
Gerardus Tripel Lidl Tripel 3.44
Brouwers IPA AH IPA 3.18
Brouwers Weijzen AH Weizen 3.16
Brouwers Tripel AH Tripel 3.24

 

 

Gerelateerde blogs

december 20, 2023

Biertips voor Oud en Nieuw

december 20, 2023

Romantische bierpakketten: 5 tips voor Valentijn

december 20, 2023

4 biertips voor Valentijn